NU OP DE RADIO : JOHN LEGEND & TIESTO - ALL OF ME

ZONET:

BOYZONE

PICTURE OF YOU

NU:

JOHN LEGEND & TIESTO

ALL OF ME

STRAKS:

ALOK & JAMES ARTHUR

WORK WITH MY LOVE

Over Waterstad FM

Waterstad FM is dé commerciële regionale radiozender voor heel Friesland.
Met Hits vanaf de jaren ’80 aangevuld met de muziek van nu spreekt Waterstad FM een zeer brede doelgroep aan, primair in de leeftijdscategorie 25-49 jaar.
 
De kracht van Waterstad FM is haar uniek muziekmix waardoor er veel trouwe luisteraars dagelijks afstemmen. Door de hechte band en het intieme karakter van Waterstad FM voelen luisteraars zich persoonlijk aangesproken. Waterstad FM bereikt zowel mannen als vrouwen die veelal op de werkvloer te vinden zijn, grotendeels in een hoge sociale klasse. De gemiddelde luisterduur is ruim 4 uren per dag.
 
Adverteren op Waterstad FM kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld voor een aankondiging van een actie, een evenement of het opbouwen van naamsbekendheid. Maar ook voor meer exclusiviteit zijn er diverse mogelijkheden zoals de bedrijfsnaam of het product te verbinden aan de tijdsein, het weerbericht, de verkeersinformatie of de uur sponsoring. Via een campagne op Waterstad FM bereikt u de consument de hele dag door, op plaatsen en momenten waar geen ander medium dat kan. U kunt zodoende prima inspelen op gebruiks-en aankoopmomenten. Ook is het mogelijk om de reclamespot op Waterstad FM te laten doorplaatsen naar onze andere vier zenders: RADIONL, Joy Radio, Radio 8FM Noord & Oost en Freez FM.
 
Bij Waterstad FM kun je niet alleen terecht voor radiocampagnes maar ook voor effectieve online-campagnes. Luisteraars bezoeken de website van Waterstad FM om online radio te luisteren, deel te nemen aan acties of om bijvoorbeeld de playlist te bekijken. Een online campagne op de website van Waterstad FM kan ook uitstekend dienen ter ondersteuning van een radiocampagne.