NU OP DE RADIO : SPARGO - ONE NIGHT AFFAIR

ZONET:

ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA

SHOWDOWN

NU:

SPARGO

ONE NIGHT AFFAIR

STRAKS:

ROBBIE WILLIAMS

MILLENNIUM

Dé Noordelijke Motorbeurs

Dé Noordelijke Motorbeurs is gestart in 1996 in de Martiniplaza in Groningen en is een jaarlijks terugkerend evenement. De beurs is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere motorbeurzen van Nederland en word inmiddels gehouden in de TT-Hall in Assen. Dit evenement zal plaats vinden van 18 t/m 20 januari 2019.   Deze actie.. Lees verder »

Maaks kans op vuurwerk

Maak van 7 t/m 14 december kans op vuurwerk uit de Diamond Collection. We verloten maar liefst 5 vuurwerkpakketten! Wat moet je doen? Like onze Facebook pagina + De Stunthal – Vuurwerk en tag iemand die volgens jou wel een vuurwerkpakket verdient.   Deze actie is verlopen!
Lokaal op Hatsum!

Lokaal op Hatsum

Wil je komen proeven in het compleet vernieuwde Restaurant Lokaal op Hatsum? Maak kans op 1 van de vijf diners voor 2 personen…. Ga naar: Facebook.com/waterstadfm, like ons en tag degene met wie jij wil gaan eten.   Het pand staat midden in het prachtige Friese landschap met de heerlijke Friese luchten. Uitstekend bereikbaar,.. Lees verder »

Ernst & Bobbie

Maak bij Waterstad FM kans op kaarten voor de “geklungel in de jungle show” met Ernst, Bobbie en de rest op 20 oktober in het WTC expo in Leeuwarden.   Wil jij hier met je kinderen heen? Waterstad FM geeft maar liefst 10x 4 kaarten weg!   Deze actie is verlopen!