NU OP DE RADIO : PET SHOP BOYS - DOMINO DANCING

ZONET:

MAI TAI

FEMALE INTUITION

NU:

PET SHOP BOYS

DOMINO DANCING

STRAKS:

ALOK & JAMES ARTHUR

WORK WITH MY LOVE

Maak kans op een waspas!

Is jouw auto smerig en zit deze onder het vuil? Maak deze week bij Waterstad FM kans op één van de 10 waspassen met een tegoed van €50,- van De Wasbeer Carwash, altijd een vestiging in de buurt!      Deze actie is verlopen!   Deze actie wordt mogelijk gemaakt door De Wasbeer 24/7 Carwash!.. Lees verder »

Huwelijksdiner op Hatsum

Trouwplannen? Maak nu bij Waterstad FM kans op een compleet verzorgd huwelijks diner voor twee tijdens de beurs Huwelijksdiner op Hatsum op zondag negentien maart aanstaande bij Restaurant Lokaal op Hatsum.             Deze actie is verlopen!

Maak kans op een pre-kerstdiner voor 2 personen!

Maak deze week kans op een 5 gangen pre-kerstdiner voor 2 personen, inclusief een bubbeltje als welkom van het huis! Laat hieronder je gegevens achter en wie weet geniet jij binnenkort van een heerlijk pre-kerstdiner samen met een geliefde. Dit 5 gangen pre-kerstdiner wordt beschikbaar gesteld door restaurant Lokaal op Hatsum. Deze actie is.. Lees verder »

Maak kans op kaarten voor de film Grutte Pier

“GRUTTE PIER” vertelt het magische verhaal van Friese klei grond. Bodem waar zoveel bloed is verspild, zoveel mensen het leven lieten voor vrijheid, zoveel geest in de aarde zit dat het tot de dag van vandaag voelbaar moet zijn.     Deze actie is verlopen!