NU OP DE RADIO : CHER - IF I COULD TURN BACK TIME

ZONET:

SIA

NEVER GIVE UP

NU:

CHER

IF I COULD TURN BACK TIME

STRAKS:

ANOUK

PLACES TO GO

Binnentuin BBQ Spinoza

Wil jij kans maken op een binnentuin BBQ voor 10 personen? Laat hieronder je gegevens achter en maak automatisch kans op die binnentuin BBQ!  

Watertoren Hotel Nes

Maak kans op een hotelovernachting voor twee personen in Watertoren Hotel Nes!   In 2015 en 2016 is de Watertoren van Nes getransformeerd tot 2 zeer luxe suites waarbij de eenvoud en het karakter van de toren en de buitenkant zoveel mogelijk in zijn waarde is gelaten.   Het weidse uitzicht is adembenemend bij.. Lees verder »

Dire Straits

Tribute bands worden soms gezien als een slap aftreksel van vroegere muzikale helden. Dat geldt beslist niet voor The Dire Straits Experience, want de band, gevormd door Chris White, Terence Reis, Richard Cottle, Paddy Milner, Tim Walters, Michael Féat en Chris Whitten weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van The Dire Straits op uiterst authentieke.. Lees verder »

Het Laatste Tafeltje

Win deze week bij Waterstad FM! Een dinerbon t.w.v. €50,- bij één van de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving! bij hetlaatstetafeltje.nl   Deze actie is verlopen

Lytse Hille Kidsparty

Op 25 maart organiseert Lytse Hille ’s middags een heuse “Lytse Hille Kidsparty” met o.a. Ernst & Bobbie, De Dikdakkers en een Snappieshow. Tevens zingt Lytse Hille kinderliedjes en al onze jonge bezoekers krijgen hiervan een gratis CD mee naar huis!   Wil jij hier met je kinderen heen? Waterstad FM geeft maar liefst.. Lees verder »

Het Laatste Tafeltje

Win deze week bij Waterstad FM! Een dinerbon t.w.v. €50,- bij één van de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving! bij hetlaatstetafeltje.nl   Deze actie is verlopen!

Spinoza High Tea

Maak kans op een “High Tea” voor de hele familie (max. 12 personen). Een hele middag genieten van de lekkerste zoete en hartige hapjes. Met daarbij grote potten thee. Leuk om met een groep vriendinnen, familie, vrienden te doen. Of met je grote liefde. Laat je gegevens hieronder achter en maak kans op een.. Lees verder »

Tineke Schouten

Voor Tineke’s 22ste avondvullende theatershow Gewoon DOEN! is zij te rade gegaan bij een team van Amerikaanse entertainment specialisten in Miami. En natuurlijk betekent deze Amerikaanse invloed: Big, Bigger, Biggest. Vooral niet zeuren maar DOEN, gewoon DOEN. Tineke gaat hier ver in mee. Glitter en glamour, showtrappen, kostuums, orkesten, vuurwerk, veren en… olifanten! Dat.. Lees verder »

Winter Slagharen

Wil jij kans maken op 4 vrijkaarten voor de Winter Slagharen? Los de rebus op die hieronder afgebeeld staat en stuur de oplossing met je gegevens op via het onderstaand formulier en maak kans op die vrijkaarten!     Deze actie is verlopen!

Hessel en Tess actie

Hessel en Tess! Live in ZIGGO DOME Amsterdam. Het ultieme Terschelling feest met een lach en een traan. Wil jij hierbij zijn? Dat kan. Laat je gegevens hieronder achter en geef aan met welke rederij iedereen naar dit prachtig eiland vaart en wie weet ben jij er op 4 februari bij.   Deze actie.. Lees verder »