NU OP DE RADIO : JELLE B - MOOI

ZONET:

WATERSTAD FM

5 VOOR HET BEDRIJF

NU:

JELLE B

MOOI

STRAKS:

PITBULL

TIME OF OUR LIVES

Het Laatste Tafeltje

Win deze week bij Waterstad FM! Een dinerbon t.w.v. €50,- bij één van de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving! bij hetlaatstetafeltje.nl   Deze actie is verlopen

Lytse Hille Kidsparty

Op 25 maart organiseert Lytse Hille ’s middags een heuse “Lytse Hille Kidsparty” met o.a. Ernst & Bobbie, De Dikdakkers en een Snappieshow. Tevens zingt Lytse Hille kinderliedjes en al onze jonge bezoekers krijgen hiervan een gratis CD mee naar huis!   Wil jij hier met je kinderen heen? Waterstad FM geeft maar liefst.. Lees verder »

Het Laatste Tafeltje

Win deze week bij Waterstad FM! Een dinerbon t.w.v. €50,- bij één van de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving! bij hetlaatstetafeltje.nl   Deze actie is verlopen!

Spinoza High Tea

Maak kans op een “High Tea” voor de hele familie (max. 12 personen). Een hele middag genieten van de lekkerste zoete en hartige hapjes. Met daarbij grote potten thee. Leuk om met een groep vriendinnen, familie, vrienden te doen. Of met je grote liefde. Laat je gegevens hieronder achter en maak kans op een.. Lees verder »

Tineke Schouten

Voor Tineke’s 22ste avondvullende theatershow Gewoon DOEN! is zij te rade gegaan bij een team van Amerikaanse entertainment specialisten in Miami. En natuurlijk betekent deze Amerikaanse invloed: Big, Bigger, Biggest. Vooral niet zeuren maar DOEN, gewoon DOEN. Tineke gaat hier ver in mee. Glitter en glamour, showtrappen, kostuums, orkesten, vuurwerk, veren en… olifanten! Dat.. Lees verder »

Winter Slagharen

Wil jij kans maken op 4 vrijkaarten voor de Winter Slagharen? Los de rebus op die hieronder afgebeeld staat en stuur de oplossing met je gegevens op via het onderstaand formulier en maak kans op die vrijkaarten!     Deze actie is verlopen!

Hessel en Tess actie

Hessel en Tess! Live in ZIGGO DOME Amsterdam. Het ultieme Terschelling feest met een lach en een traan. Wil jij hierbij zijn? Dat kan. Laat je gegevens hieronder achter en geef aan met welke rederij iedereen naar dit prachtig eiland vaart en wie weet ben jij er op 4 februari bij.   Deze actie.. Lees verder »

Vuurwerk actie

Maak kans op vuurwerk uit de Diamond Collection. We geven maar liefst 9 pakketten weg ter waarde van €100,- en 1 pakket ter waarde van €199,-.   Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je gegevens invullen op het onderstaand formulier.   Deze actie is verlopen!   Deze actie wordt mede mogelijk.. Lees verder »

AquaZoo

Wil jij met de kerstdagen er een gezellig dagje tussen uit met je familie? Wij geven 5 x 4 vrijkaarten weg voor AquaZoo in Leeuwarden! Vul hieronder je gegevens in en maak automatisch kans op vrijkaarten.   Deze actie is verlopen

Hessel & Tess actie

Wil jij kans maken op 2 vrijkaarten voor Hessel & Tess Concert? Doe dan mee met de actie van Waterstad FM. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens hieronder achter te laten en je maakt automatisch kans op die twee vrijkaarten!   Deze actie is verlopen!