NU OP DE RADIO : LUCAS - UP TILL DAWN (ON THE MOVE)

ZONET:

PAUL YOUNG

WHEREVER I LAY MY HAT (THAT'S MY HOME)

NU:

LUCAS

UP TILL DAWN (ON THE MOVE)

STRAKS:

U2

PRIDE (IN THE NAME OF LOVE)

Ballonvaart

Maak deze week kans op een ballonvaart tijdens de 32e Friese Ballonfeesten in Joure.   Vijf avonden lang stijgen er tientallen heteluchtballonnen in allerlei kleuren en vormen op vanaf de Nutsbaan in Joure.   Verder zijn er diverse nevenactiviteiten waarmee het publiek zich voor en na het opstijgen van de ballonnen volop kan vermaken... Lees verder »

Ballonfeesten Joure

Maak bij Waterstad FM kans op vrijkaarten voor de “32e Friese Ballonfeesten” in Joure. Vijf avonden lang stijgen er tientallen heteluchtballonnen in allerlei kleuren en vormen op vanaf de Nutsbaan in Joure.   Verder zijn er diverse nevenactiviteiten waarmee het publiek zich voor en na het opstijgen van de ballonnen volop kan vermaken.  .. Lees verder »

Tankactie

Maak deze week kans op 1 van de 5 volle tanks, beschikbaar gesteld door Autobedrijf Sypersma in Oosterwierum! Laat hieronder je gegevens achter en maak kans op een volle tank! Gun u zelf die lol en tank bij autobedrijf Sypersma uw auto vol!   Deze actie is verlopen!

Binnentuin BBQ Spinoza

Wil jij kans maken op een binnentuin BBQ voor 10 personen? Laat hieronder je gegevens achter en maak automatisch kans op die binnentuin BBQ!   Deze actie is verlopen!